Nieuws

Welkom bij Kare4Karz

Posted April 5th, 2013 by admin with No Comments

blogheading01

Professioneel

Kare4Karz is een professioneel autopoetsbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Nieuwe en gebruikte auto’s reconditioneren wij op een vakkundige
manier, exterieur en interieur. Wij hebben verstand van allerlei vormen van lakbewerking en lossen op adequate wijze cosmetische problemen op. Wij maken auto’s rookvrij en behandelen ook moeilijke gevallen als chemische verontreiniging, verf- of ijzerdeeltjes, doffe lak, krasjes, steenslag of een muf interieur.

Betaalbaar

Kare4Karz bespaart u tijd en moeite. Op een milieuvriendelijke manier wordt de auto of bedrijfswagen door ons behandeld. Dankzij een professionele inzet en onze scherpe prijzen garanderen wij een constante kwaliteit. Voor het behandelen van uw voertuig gebruikt Kare4Karz professionele gereedschappen en hoogwaardige producten. Hierdoor wordt een veel beter en langdurig zichtbaar eindresultaat behaald. Wij hanteren transparante en scherpe prijzen!

Snel resultaat

Door onze jarenlange ervaring en technieken zijn wij in staat om in een relatief korte tijd uw voertuig te cleanen. Lange wachttijden en heen en weer rijden naar de wasstraat behoren tot het verleden. Kare4Karz werkt dankzij haar ervaren cleaners snel en adequaat. Uw voertuig is altijd klaar terwijl u wacht. Door handmatig te werken veroorzaken wij geen krassen, wat vaak wel het geval is in een wasstraat.